E-handel

Vi hjälper företag att synas online genom att skapa dynamiska e-handelsplattformar. Genom att utnyttja kraften i Woocommerce, skapar vi skräddarsydda onlinebutiker som är både vackra och kraftfulla.

E-handel

Vi erbjuder:

Anpassad E-handel

Varje e-handelsplattform vi skapar är unikt utformad för att spegla ditt varumärke och uppfylla dina försäljningsmål.

Genom att helt sätta oss in i din affärsstrategi utvecklar vi en e-handelslösning som naturligt lockar din målgrupp och leder dem genom köpprocessen.

E-handel som förvandlar klick till kunder

Det avgörande för en lyckad e-handel är att skapa en webbplats som inte bara drar till sig besökare utan effektivt omvandlar dessa besök till köp.

Vårt mål är att utforma onlinebutiker som inte bara är en plats för transaktioner utan en plattform som aktivt arbetar för att öka din försäljning och stärka din marknadsposition.

Varför välja WooCommerce?

E-handeln som växer med dig.

Optimerad för konvertering

En skräddarsydd e-handelsplattform är nyckeln till att effektivt locka och konvertera kunder. 

Vi specialiserar oss på att utveckla intuitiva och användarvänliga e-handelswebbplatser i WooCommerce, vilket ger en problemfri shoppingupplevelse som leder besökare direkt till kassan.

Skalbar och flexibel

Våra e-handelslösningar, byggda på WooCommerce-plattformen, är designade för att växa och anpassas tillsammans med ditt företag.

Denna flexibilitet gör det enkelt att lägga till produkter, utöka sortimentet och utforska nya marknader utan begränsningar.

SEO-optimerade för högre trafik

Vi bygger e-handelsplattformar med SEO i åtanke från start, vilket säkerställer att din webbplats rankar högt i sökmotorernas resultat. 

Detta ökar din synlighet och drar mer kvalificerad trafik till din webbplats.

Anpassad för alla enheter

Att välja WordPress som plattform för din webbplats är ett beslut som framtidssäkrar din digitala närvaro. 

Med dess ständiga uppdateringar, breda användarbas och flexibilitet är WordPress perfekt rustat för att anpassa sig till internetets snabba utveckling.

Onlinekupong.se

Visste du att?

Nästan 70% av konsumenterna föredrar att göra sina inköp via mobiltelefoner.

Tillgänglig överallt, för alla.

Låt dina kunder shoppa överallt.

I det alltmer uppkopplade samhället vi lever i är det essentiellt att din WooCommerce e-handelsplattform är tillgänglig och anpassningsbar över alla digitala gränser. Vi prioriterar responsiv design och säkerställer att din webbshop är optimerad för alla enhetstyper – detta innebär att din butik inte bara ser fantastisk ut på en datorskärm utan även fungerar felfritt på smartphones och surfplattor. 

Det garanterar en friktionsfri och tilltalande shoppingupplevelse för varje kund, oberoende av hur eller varifrån de väljer att besöka din webbplats. I en era där konsumenterna förväntar sig tillgänglighet och bekvämlighet är detta inte bara en fördel, det är en nödvändighet för framgång i e-handel.

Vi erbjuder också

Hemsida

Sedan 2020 har vi utvecklat webbplatser med det mest populära CMS-systemet i världen, WordPress.

SEO

Få relevant och organisk tragik till din webbplats. Vi SEO-optimerar din hemsida för att ranka högre i sökmotorernas resultat.

Drift & Support

Vår support omfattar hanteringen av din hemsida, inklusive regelbundna uppdateringar, övervakning samt kontinuerliga säkerhetskopior.

Designar autonoma styr- och bromssystem.
En AI-baserad köksassistent för smartare måltidsplanering.

Några utvalda kundcase.

Hör av dig!

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå och skapa en starkare närvaro online? På SharpMedia är vi här för att göra den resan både enkel och framgångsrik för dig.

Ta kontakt med oss idag för att börja förvandla din vision till verklighet.

Learn how we helped 100 top brands gain success