Drift & Support

Vi har specialiserat oss på att erbjuda förstklassig WordPress-support och säkerställer att webbplatserna alltid fungerar optimalt. Vi är här för att lösa dina tekniska utmaningar och maximera din webbplats prestanda.

Drift & Support Webbutveckling

Vi erbjuder:

Serviceavtal för kontinuerlig support

Med ett serviceavtal får du inte bara förebyggande underhåll och prioriterad support, men också fördelen av lägre timpeng för alla insatser jämfört med specifika insatser.

Detta avtal garanterar att din WordPress-webbplats ständigt är uppdaterad, säker och optimerad för dina behov till en mer kostnadseffektiv prisnivå.

Optimal prestanda för din webbplats

Vår prioritet är att din webbplats alltid är tillgänglig och presterar felfritt. Därför erbjuder vi snabb och stabil hosting genom Enson Webbhotell.

Genom proaktivt arbete förebygger vi problem innan de uppstår och säkerställer en sömlös användarupplevelse för dina besökare.

Varför serviceavtal?

Maximal kontinuitet och säkerhet för din hemsida.

Proaktivt underhåll och uppdateringar

Vi håller din webbplats skyddad och effektiv med regelbundna säkerhetskontroller, uppdateringar och optimeringar. Vår expertis med WordPress garanterar att din webbplats alltid kör med den senaste tekniken och bästa säkerhetspraxis.

Säkerhets-
kopiering och dataskydd

I en digital värld fylld av datahot är säkerheten för din webbplats och dina kunders information av yttersta vikt.

Vi implementerar regelbundna säkerhetskopieringar och avancerade säkerhetsprotokoll för att skydda din webbplats mot intrång och dataförlust.

SEO-vänligt

WordPress är optimerad för sökmotorer rätt ur lådan. Med tillägg som RankMath SEO kan du ytterligare förbättra din webbplats SEO, vilket hjälper din webbplats att ranka högre i sökresultaten på Google.

Alltid tillgänglig support

När du behöver oss är vi bara ett samtal eller ett mejl bort. Oavsett om det gäller akuta problem eller allmänna frågor kring din WordPress-webbplats, erbjuder vårt serviceavtal snabb och effektiv hjälp.

iPhone

Visste du att?

WordPress driver över 40% av alla webbplatser på internet, vilket gör det till världens mest populära innehållshanteringssystem.

Låt oss hantera tekniken så du kan fokusera på annat.

SharpMedia kan sköta de tekniska utmaningarna.

Att ha tillgång till pålitlig och kostnadseffektiv WordPress-support är avgörande för din webbplats långsiktiga framgång. Våra serviceavtal är utformade för att ge dig sinnesro. 

Din webbplats är i goda händer, säker, uppdaterad och alltid redo att möta dina användares behov. Vi är din partner för en stabil och framgångsrik digital närvaro.

Vi erbjuder också

Hemsida

Sedan 2020 har vi utvecklat webbplatser med det mest populära CMS-systemet i världen, WordPress.

SEO

Få relevant och organisk tragik till din webbplats. Vi SEO-optimerar din hemsida för att ranka högre i sökmotorernas resultat.

Drift & Support

Vår support omfattar hanteringen av din hemsida, inklusive regelbundna uppdateringar, övervakning samt kontinuerliga säkerhetskopior.

Nybakat varje dag utanför Varberg.
Konsultbolag inom tekniksektorn i Vänersborg och Göteborg.

Några utvalda kundcase.

Hör av dig!

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå och skapa en starkare närvaro online? På SharpMedia är vi här för att göra den resan både enkel och framgångsrik för dig.

Ta kontakt med oss idag för att börja förvandla din vision till verklighet.

Learn how we helped 100 top brands gain success