Tjänster

SharpMedia erbjuder ett brett spektrum av tjänster som kompletterar vår webbutveckling, allt för att göra din digitala närvaro ännu starkare. Vi förstår vikten av att ha en heltäckande digital strategi.

Med WordPress får du en plattform som är lika användarvänlig som den är kraftfull. Med SharpMedia vid din sida blir processen ännu smidigare, och vi ser till att allt funkar precis som du vill ha det.

Att ha en e-handel öppnar upp din verksamhet för kunder dygnet runt, oavsett var de befinner sig, och erbjuder en bekväm shoppingupplevelse online. Woocommerce integrerar sömlöst med WordPress, vilket ger dig en kraftfull och anpassningsbar plattform för att effektivt bygga och skala din webbshop.

Ge ditt varumärke en visuell identitet. En stark grafisk profil är avgörande för att skapa ett bestående intryck. Vi hjälper dig att utveckla en sammanhängande och attraktiv grafisk profil som speglar ditt varumärkes personlighet och värderingar. 

SEO är avgörande för en hemsida eftersom det förbättrar synligheten i sökmotorernas resultat, vilket direkt ökar trafiken och potentiella kunder till din webbplats. Genom att optimera din sida för sökmotorer säkerställer vi att din webbplats når ut till rätt publik och stärker ditt varumärkes närvaro online.

Snabb, säker och pålitlig hosting. Vi erbjuder WordPress-specifik hosting som garanterar hög prestanda, säkerhet och skalbarhet. Med vårt hostingpaket kan du vara säker på att din webbplats alltid är tillgänglig och snabb, vilket förbättrar användarupplevelsen och din SEO-ranking.

Ett serviceavtal för din hemsida säkerställer att din webbplats kontinuerligt uppdateras och underhålls, vilket skyddar mot säkerhetsrisker och tekniska problem. Dessutom frigör det värdefull tid för dig att fokusera på din kärnverksamhet, medan vi tar hand om den tekniska skötseln.

Kokbok.Ai

Ökad synlighet och tillgänglighet.

En hemsida gör ditt företag synligt och tillgängligt 24/7, vilket öppnar upp för en bredare kundbas och möjlighet till affärer oavsett tid på dygnet eller plats. Det är en digital skyltfönster som aldrig stänger.

Marknadsföring och varumärkesbyggande.

En hemsida är ett kraftfullt verktyg för att stärka ditt varumärke och kommunicera med din målgrupp. Det ger dig en plattform att dela din historia, lyfta fram dina produkter eller tjänster, och skapa en varaktig relation med dina kunder.

Lär känna dina besökare.

Din hemsida låter dig förstå vad dina besökare gillar och inte gillar, vilket ger dig chansen att anpassa dig och växa tillsammans. Med varje klick får du värdefulla insikter som hjälper dig att finjustera din service och bli ännu bättre på det du gör.

Vanliga frågor (FAQ).

SharpMedia kombinerar passion för digital design med ett målmedvetet fokus på att skapa webbplatser som inte bara ser bra ut utan även driver din affärs framgång. Vi värderar enkelhet, användarvänlighet och resultatdriven utveckling, med en bred kompetens inom WordPress och digital strategi.

Tiden det tar att bygga en hemsida varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. För en standardwebbplats tar det vanligtvis mellan 4 till 6 veckor. Vi strävar efter öppen kommunikation genom hela processen för att säkerställa att vi håller oss inom tidsramen och möter dina förväntningar.

Kostnaden för en hemsida anpassas efter dina unika behov och projektets storlek. Efter att ha förstått dina mål och krav, tillhandahåller vi en detaljerad offert. Vårt mål är att erbjuda värde genom expertis och effektivitet, vilket ger dig en professionell webbnärvaro till en rimlig kostnad.

Ja, vi hjälper till med allt från copywriting och grafisk design till videoproduktion. Vårt team skapar SEO-anpassat innehåll som effektivt kommunicerar ditt budskap och engagerar din målgrupp.

Vi designar alla våra webbplatser med ett responsivt tillvägagångssätt från start. Detta innebär att din webbplats kommer att fungera sömlöst på alla enheter, vilket ger en optimal upplevelse för användarna, oavsett skärmstorlek.

Vi använder moderna verktyg för projektledning och prioriterar transparent kommunikation. Genom regelbundna uppdateringar och direktkontakt med oss, håller vi dig informerad och engagerad genom hela projektets livscykel.

Absolut, vi ser till att din webbplats löper smidigt och säkert långt efter att den har lanserats. Detta omfattar uppdateringar, säkerhetskontroller och teknisk support. Med vårt serviceavtal kan du fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om tekniken.

Absolut! Kolla gärna in vår portfolio där du kan utforska våra tidigare projekt och få en uppfattning om hur vi arbetar.

Ditt engagemang är nyckeln till en framgångsrik webbplats. Vi värdesätter dina insikter och feedback under hela processen för att se till att slutresultatet blir precis som du önskar. Du känner din verksamhet bäst, och vi behöver din expertis för att leverera optimalt.

Ja, vi använder oss av beprövade SEO-metoder för att förbättra din webbplats synlighet. Genom att börja med marknadsanalys och fortsätta med innehållsoptimering och tekniska SEO-insatser strävar vi efter att öka din trafik och ditt kundengagemang.

Även om WordPress är vår specialitet på grund av dess mångsidighet och användarvänlighet, har vi också kompetens i andra CMS och teknologier. Vi anpassar oss efter ditt projekts unika behov för att hitta den bästa lösningen.

Ja, vi erbjuder fullständiga tjänster inom grafisk design, inklusive skapande av logotyper och utveckling av din varumärkesidentitet. Vårt mål är att skapa en visuell identitet som framgångsrikt speglar ditt varumärke och engagerar din målgrupp.

Börja med att kontakta oss via formuläret på vår webbplats. Vi planerar sedan ett inledande möte för att diskutera dina behov och visioner, varefter vi utarbetar en detaljerad projektplan och offert. Efter ditt godkännande sätter vi igång med design- och utvecklingsarbetet.

Absolut! Vi brinner för e-handel och dess potential. Oavsett om du siktar på att sälja nationellt eller internationellt, skapar vi en e-handelslösning som är både användarvänlig och optimerad för försäljning, redo att ta emot kunder när som helst, var som helst.

Medan det ultimata beslutet ligger hos dig, anser vi att en webbplats är en avgörande komponent i din affärs framgång. Den agerar som din digitala front, och i dagens digitala ålder, är det viktigare än någonsin att ha en stark närvaro online för att nå och engagera med potentiella kunder.

Hör av dig!

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå och skapa en starkare närvaro online? På SharpMedia är vi här för att göra den resan både enkel och framgångsrik för dig.

Ta kontakt med oss idag för att börja förvandla din vision till verklighet.

Learn how we helped 100 top brands gain success