Om SharpMedia

Sedan starten 2020 har SharpMedia utvecklat en förmåga att leverera målinriktade digitala strategier som är skräddarsydda för varje kund. 

Din partner inom
digital närvaro.​

Allting började 2020 när Mathias Skarp studerade på högskolan. Med en bärbar dator, en dos av nyfikenhet och en brinnande passion för webbdesign, grundade Mathias det som skulle komma att bli SharpMedia. Hans vision var att hjälpa människor och företag att förverkliga sina digitala ambitioner genom skräddarsydda och innovativa webblösningar.

Beläget där hav möter land, på den vackra svenska västkusten finner man mig idag. Med mina rötter djupt förankrade i den kustnära miljön, drar SharpMedia inspiration från det omgivande landskapet, vilket återspeglas och genomsyras i det kreativa designarbetet.

Under årens lopp har SharpMedia expanderat sitt erbjudande och allt eftersom sträckte sig SharpMedias rykte bortom de lokala gränserna, och kunder från hela Sverige började nå ut för att få hjälp med sina digitala närvaro.

Mathias och SharpMedia skapar mer än bara webbplatser, vi berättar din historia genom digital teknologi som förstärker varje ditt varumärke. Med varje projekt tar de stor hänsyn till kundens vision, vilket gör varje samarbete inte bara till en tjänst utan till en gemensam framgångsresa.

Mathias Skarp

Mathias Skarp

Webbutvecklare

Styrkor som byrå och partner.

På SharpMedia kombinerar vi kunskap om digital marknadsföring med en passion för kreativ webbutveckling för att ta din verksamhet till nästa nivå. Expertisen spänner över skräddarsydd webbdesign, effektiv sökmotoroptimering (SEO) och webbutveckling, vilket gör oss till din idealiska partner för att stärka din digitala närvaro.

Skräddarsydda lösningar för varje kund.

Ingen kund är den andra lik. Därför tar vi fram unika webblösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders specifika behov.

Genom att noggrant analysera varje kunds situation och mål skapar vi strategier och webbplatser som är optimerade för att leverera resultat.

Användning av ledande teknologi.

WordPress och Elementor är vår melodi. Vi är specialister på att använda världens mest populära CMS, för att bygga moderna webbplatser.

Vi kombinerar detta kraftfulla verktyg med senaste teknologi inom webbutveckling och SEO säkerställer vi att våra kunder alltid ligger i framkant digitalt.

Vi håller det enkelt.

Varför krångla till det? Vi tror på att hålla våra processer klara och enkla, vilket gör det lätt för våra kunder att förstå och engagera sig i utvecklingsprocessen.

Att undvika onödig komplexitet och fokusera på det väsentliga, säkerställer vi att projekt löper smidigt och effektivt från start till mål.

Långsiktig partnerskap och support.

Vårt mål är att skapa långvariga relationer med våra kunder. Vi ser oss inte som enbart en leverantör utan som en partner som är engagerad i våra kunders långsiktiga framgång.

Kontinuerlig support och rådgivning säkerställer vi att din digitala närvaro inte bara upprätthålls utan ständigt förbättras.

Hör av dig!

Är du redo att ta din verksamhet till nästa nivå och skapa en starkare närvaro online? På SharpMedia är vi här för att göra den resan både enkel och framgångsrik för dig.

Ta kontakt med oss idag för att börja förvandla din vision till verklighet.

Learn how we helped 100 top brands gain success