Hakab

Mark och anläggningsföretag i Trollhättan.

När Hakab, stjärnorna på mark och entreprenad från Trollhättan, ville ta sitt digitala avtryck till nästa nivå, hoppade SharpMedia glatt in i projektet! Tillsammans Plint Marketing, kastade vi oss in i äventyret att skapa en webbplats som inte bara visar upp Hakabs imponerande kunskap och projekt utan också deras hjärta och själ.

Vi ville att hemsidan skulle kännas som Hakab: stabil, pålitlig och redo att ta sig an vilket projekt som helst, stor som liten. Med en lättsam touch och fokus på det personliga, blev resultatet en hemsida där besökarna enkelt kan dyka ner i Hakabs värld – från deras expertis inom allt från VA-dränering till finplanering, till spännande nyheter och fräscha jobbmöjligheter.

Designen? Så klart responsiv! Vi ville ju inte att någon skulle missa chansen att utforska Hakabs tjänster på grund av en krånglig mobilvy. Oavsett om du surfar in på sidan från din telefon, surfplatta eller dator, ser sidan klockren ut.

Och vet du det bästa? Tack vare WordPress/Elementor kan Hakab-gänget enkelt slänga in nytt innehåll, hålla oss uppdaterade om deras senaste projektframgångar eller skryta lite extra när de avslutar ännu ett stort jobb. Det är som att ha en levande, digital berättelse som ständigt växer!